mammatillbusungar.blogg.se

Bloggen kommer att handla om min vardag och om hur mitt liv ser ut med två busungar på 3 och 5 år. Även maken kommer säkert att nämnas ibland.

Barnfritt

Publicerad 2015-12-29 20:57:35 i Allmänt,

Det blev lite tufft igår. Kom hem från jobbet och somnade tack och lov så fort jag la huvudet på kudden. Men 3 timmar senare ringde klockan och jag var tröttare än tröttast.. 2-3 timmar till hade verkligen inte skadat. Är dessutom genomförkyld så det påverkar ju såklart mycket oxå. Kunde hur som inte sova mer då Johan skulle iväg tilö jobbet. Vi hade ju kunnat lämna barnen på förskolan, men då det är julförskola nu under lovet. Endast en förskola öppen i hela området för alla barn så kändes det bättre att de fick vara hemma. Meb vet i tusan om en trött och småsjuk mamma var så mycket bättre.

Idag kom mamma och pappa och hämtade barnen under eftermiddagen, de ska sova där inatt. Så sen de åkte så har jag legat i soffan och kollat film och bara slöat. Borde kanske ha sovit lite, men kunde inte. Men barnen kommer hem först runt 11 imorrn, så det blir sovmorgon. Johan är ledig imorrn oxå så även han får sovmorgon.


Såg ett tips på facebook att använda en papperstallrik och göra kronor av dom. Så det har jag faktiskt roat mig med under eftermiddagen oxå. Tyckte att de blev lite roliga. Får se vad barnen tycker när de kommer hem imorrn. Men görs de igen får barnen dekorera 😊
Igår satt barnen och spelade ett spel på ipaden.. Bla kan man ta kort på sig själv där som man sen kan "leka" med. Hur som tycker barnen det är roligt att de i spelet kan ta kort, så jag lyckades få med oss tre på en bild.. Det går de aldrig med på om jag bara sätter igång vanliga kameran.


Mina älskade små goungar 💕💕

Nu är Johan pvg hem och sen tror jag det får bli en film. Gör ju inget om vi kommer i säng sent, får ju sova imorrn 😀

Kram

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela